Boraink

 
Irsai

Irsai Olivér bor1_dot

A színében világos zöldessárga borunk illatában és ízében eredeti szőlőbogyó jegyekkel teli, mintha csak augusztus végén a szüretbe csöppentünk volna. Savai finomak, lágyak, a nedűnek üdítő könnyedséget kölcsönöznek. Levesekhez, hidegtálakhoz, könnyű hal és szárnyas ételekhez, 8-10°C-ra lehűtve ajánljuk.

 

bor2_dot Kékfrankos rosé

Feldolgozás során a szőlőt hosszabb ideig áztattuk héjon, cserébe a sötétebb szín és a gyümölcsízek mellett finom fűszeres jelleget nyertünk. Magyaros levesek, sült húsok mellett desszertekkel is kiválóan fogyasztható. Intenzív virág és gyümölcsillatai, élénk, üdítő savai igazán alkalmassá teszik egy kellemes nyári fröccsözésre is.

Rosé
 
Sauvignon

Sauvignon blanc bor3_dot

Borászatunk gyöngyszeme bodzavirágra, ibolyára emlékeztető parfümös illatával, finom savaival méltán vált a hölgyek kedvencévé. Zamatában a zöld ízek, főként a széna és csalán dominálnak. Az asztalon kéksajtokkal, zöldfűszeres, rozmaringos, kapros ételekkel jól harmonizál.

 

bor4_dot Chardonnay

A bor a fajtára jellemző elegáns zöldessárga színű, illatában és ízében zöldalmára, citrusfélékre, friss gyümölcsökre emlékeztet. Kerek, teltsavai jól harmonizálnak különböző sajtokhoz, hal és szárnyas ételekhez, könnyű sültekhez, száraz süteményekhez.

Chardonnay