Megvásárolható boraink


Ünnepi borkóstoló

8 740 Ft  7 430 Ft

db
Kedveskedtünk nektek. 15%-os akció!! Ünnepi borkóstoló csomagunkat olyan tételekből válogattuk össze,amelyek kiválóan alkalmasak egy neves alkalomra készített több fogásos ebédhez vagy vacsorához.Legyen szó szülinapról,névnapról,keresztelőről illetve évfordulóról. Csomag tartalma: Irsai Olivér 2...
Megtekintés

Újbor kóstolósor 2020

7 140 Ft

db
Újbor kóstolósor 2020 Kóstold meg az idei, 2020-as évjárat és szüret első gyümölcseit és engedd be az alföldi napsütést az év végi estékbe. SAUVIGNON BLANC 2020-Illata virágos, ibolyára emlékeztető, zamatában a csalán és a széna jellegzetes tulajdonságai érvényesülnek.   CSERSZEGI FŰSZERES 2020-V...
Megtekintés

Irsai Olivér 2020 Hajós-Bajai OEM száraz fehér

1 190 Ft

db
Magyar nemesítésű szőlőborfajtából készült, világos zöldessárga színű, gyümölcsösen friss és illatos fehér bor. Könnyed fogások méltó kísérője: levesekhez, sajt, hal, és szárnyas mellé bártan ajánljuk.
Megtekintés

Cserszegi fűszeres 2020 Hajós-Bajai OEM száraz fehér

1 190 Ft

db
A Cserszegi fűszeres szintén magyar eredetű bortermő szőlőfajta. Belőle készült díjnyertes borunk fajtajellegesen fűszeres, muskotályos. Sajttal, hallal, szárnyas húsokkal készült ételekhez illik.
Megtekintés

Zöld veltelíni 2020 Duna OEM száraz fehér

1 190 Ft

db
2018-as évjáratban készítettünk először Zöld veltelínit a hajósi birtokunkon első alkalommal termett szűz termésből. A fajtára jellemző zöld-fehér szín, a visszafogottan elegáns borsikafüves aromajegyek teszik kellemessé a bor fogyasztását. Sajttal, hallal, szárnyas húsokkal készült ételekhez illik.
Megtekintés

Sauvignon blanc 2020 Hajós – Bajai OEM száraz fehér

1 190 Ft

db
Élénk, finom savszerkezet jellemzi. Illata virágos, ibolyára emlékeztető, zamatában a csalán és a széna jellegzetes tulajdonságai érvényesülnek. Kéksajtokkal, zöldfűszeres, kapros ételekkel tökéletes harmóniát alkot.
Megtekintés

Chardonnay 2020 Hajós – Bajai OEM száraz fehér

1 190 Ft

db
Zöldessárga színű, illatában és ízében citrusos, gyümölcsös. Finom savérzetű, zamatosan telt fehérbor. Könnyű sültekkel, sajtokkal, száraz süteményekkel tálalható.
Megtekintés

Chardonnay Black Label 2019 Hajós Bajai OEM száraz fehér

1 390 Ft  890 Ft

db
Black Label Chardonnay borunk fajtajelleges, könnyed savakkal teli, finom zamatú.  Ízlelésekor némileg becsapós, mivel illata alapján édes bor gondolatát társíthatjuk hozzá, azonban kóstoláskor kimondottan száraz ízvilág köszön vissza.Ízben és illatban az alma, birsalma, őszibarack, körte, citrusok...
Megtekintés

Kadarka rozé 2020 Hajós-Bajai OEM száraz rozé

1 190 Ft

db
Friss, feszes, vibráló savakkal teli érkezik a száraz kadarka rozénk. Finom szőlős és szedres illattal és ízzel, hosszú, frissítő lecsengéssel. Huszáros, penge, üdítő. Remek fröccs alapanyag, de bátran ajánljuk testes levesekhez, sültekhez és könnyed desszertekhez is.
Megtekintés

Kékfrankos Portugieser Siller 2019 Hajós - Bajai OEM száraz siller

1 190 Ft  890 Ft

db
2019-ben első alkalommal,hagyományteremtő céllal készítettünk egy igazán gyümölcsös sillerbort. A Kékfrankos és a Portugieser fajta hozza illatában és ízében az érettebb gyümölcsösséget, míg a Portugieser bársonyosságával varázsol el minket.
Megtekintés

Kékfrankos rozé 2020 Hajós-Bajai OEM száraz rozé

1 190 Ft

db
Fűszeres jellegű, virágos és gyümölcsös rozénk tökéletes alapanyaga az üdítő nyári fröccsnek. Emellett ajánljuk magyaros levesekhez, sültekhez és desszertekhez.
Megtekintés

Vörös a házban 2019 Hajós - Bajai OEM száraz cuvée

1 190 Ft

db
Irányított erjesztésű vörösborunkat a Portugieser lágysága, a Kékfrankos ropogóssága és a Cabernet Sauvignon könnyed testessége teszi bársonyos, könnyed ivású gyümölcsös vörösborrá.
Megtekintés

Cabernet Sauvignon 2018 Hajós - Bajai OEM száraz vörös

1 790 Ft

db
2018-as évjáratú Cabernet Sauvignon vörösborunk 11 hónapig barique fahordóban érlelődött, hogy tökéletes vörösborélményt nyújtson fogyasztói számára.A Cabernet Sauvignon rendkívül komplex illat- és íz-jegyzékkel bír. Jellegzetes ízeiben a fekete ribizke, a szeder ismerhető fel, kellő, de puha tannin...
Megtekintés

Kadarka 2018 Hajós – Bajai OEM száraz vörös

1 390 Ft  890 Ft

db
A kadarka Magyarországon gyakori kék szőlőfajta, melyből a hasonló nevű bor készül. Bora – jó érés esetén – kiemelkedően fűszeres zamatú. Kötöttebb és löszös talajon magasabb minőségű, testesebb vörösborokat, míg lazább homoktalajon vékonyabb, üdébb borokat terem.
Megtekintés

Cserszegi késői szüret 2019 Hajós - Bajai OEM édes fehér ( 0.5 l )

2 190 Ft

db
A Cserszegi fűszeressége tökéletesen illik egy nőies édes borhoz.E kettő összegzéséből létrejött, egy várakozásunkat felülmúló csoda, amit kifejezetten desszertekhez ajánlunk, de önmagában desszertként is a legideálisabb választás.
Megtekintés

Késői szüretelésű Chardonnay 2018 Hajós – Bajai OEM édes fehér

2 190 Ft  1 390 Ft

db
Egy hónappal a normál szüret után, nagyon magas mustfokkal szedett szőlőből készült. Ízben, zamatban gazdag, gyümölcsös illatokkal. Igazi nagytestű bor. A bor középpontjában a koncentrált illat- és ízvilág áll.
Megtekintés

0

Szőlőtőke

0

Palack(ok)

0

Hektár szőlő

Borkedvelő vagy?


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le izgalmas aktualitásainkról, akcióinkról!

Név

Email cím

A Csanádi Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesital fogyasztást 18 év alatt nem ajánljuk!
Kérlek erősítsd meg életkorod!
ELMÚLTAM 18 ÉVES.