Díjaink


Duna Borrégió borverseny - Aranyérem

Ez a regionális borverseny a Hajós-Bajai, a Kunsági és a Csongrádi borvidékek legjobb borainak megmérettetése. Aranyérmünket ünnepélyes keretek között 2017. július 13-án vehetjük át Hajóson, a barokk stílusú Érseki Kastélyban.

Kadarka Szalon borverseny (2016) - Nagyarany

A kadarka szőlőfajta fenntartásáért és népszerűsítéséért több szakmai társaság alakult, ezek egyike a Kadarka Szalon, a borverseny szervezője.  

XIX. Nemzetközi Kadarka Borverseny (2016) - Aranyérem

A kadarka régen népszerű volt Magyarországon, de az utóbbi években szinte elfeledetté vált. Ennek a nemzetközi szinten is elismert borversenynek az a célja, hogy újra reflektorfénybe állítsa ezt a szőlőfajtát azzal, hogy megmutatja: megéri belőle minőségi borokat készíteni.  

Hajós-Bajai borvidéki borverseny - Aranyérem

A Hajós-Bajai Hegyközségi Tanács szervezésében a borversenyen kiválasztásra kerül a Hajós-Bajai Borvidék legjobb fehér-, rozé és vörösbora. Két aranyérmet ítélt nekünk a szakmai zsűri! Aranyérmünket 2017. július 13-án vehetjük át Hajóson, a barokk stílusú Érseki Kastélyban.

Hajósi Orbán - napi borverseny - Ezüstérem

Hajóson, az Orbán-Napi Borünnep méltó lezárásaként díjazták a térség legjobbjait. Két borunk ezüstérmet szerzett!

Hajósi Orbán - napi borverseny - Aranyérem

Hajóson, az Orbán-Napi Borünnep méltó lezárásaként díjazták a térség legjobbjait: három aranyéremnek örülhettünk.

Császártöltés hegyközség Borversenye - Ezüstérem

A helyi hegyközségek borversenyt szerveznek a településhez tartozó termelők számára. Az itt jól szereplő borok jutnak tovább a regionális megmérettetésre.

Császártöltés hegyközség Borversenye - Aranyérem

A helyi hegyközségek borversenyt szerveznek a településhez tartozó termelők számára. Az itt jól szereplő borok jutnak tovább a regionális megmérettetésre. 

Császártöltés hegyközség Borversenye - Nagyarany

2017. augusztus 20-án, a falu legnagyobb ünnepén vehetjük át a nagyarany díjhoz járó oklevelet és serleget. Az ünneplés részeként nagydíjas borunkkal meglocsoljuk a főtéren álló Vidám Sváb szobrát is.

XVI. Országos Syngenta Borverseny 2017 - Ezüstérem

Erre a nívós borversenyre minden évben többszáz mintával neveznek a hazai borászatok, az egész ország területéről. Erős mezőnyben sikerült díjakat szereznünk.

Díjaink

Büszkék vagyunk arra, hogy fiatal borászatként már működésünk első évében sikerült fontos díjat nyernünk. Szerencsére azóta is folyamatosan kivívjuk a szakma elismerését. 

0

Szőlőtőke

0

Palack(ok)

0

Hektár szőlő

Borkedvelő vagy?


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le izgalmas aktualitásainkról, akcióinkról!

Név

Email cím

A Csanádi Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesital fogyasztást 18 év alatt nem ajánljuk!
Kérlek erősítsd meg életkorod!
ELMÚLTAM 18 ÉVES.