Vendéglátás


Különleges élmények – minden alkalomra. A Csanádi Szőlőbirtok festői környezetével, megismételhetetlen vidéki hangulatával és felejthetetlen fogásaival kivételes helyszínt biztosít esküvőhöz, születésnaphoz, családi eseményekhez, céges rendezvényhez vagy akár csapatépítő tréninghez egyaránt.

 

Rendezvények:

Egy minden tekintetben egyedülálló helyszínt keres? Ahol gyönyörű környezetben egyedi hangulat mellett láthatja vendégül szeretteit vagy munkatársait, partnereit?

A Csanádi Szőlőbirtok festői környezetben várja Önt és vendégeit, legyen az esküvő, születésnap, házassági évforduló, céges rendezvény vagy akár csapatépítő tréning.

Teljes körű szolgáltatásainkban átfogó cateringet biztosítunk, házias fogásaink után mind a 10 ujját megnyalják a vendégek. Boraink és ételeink remekül passzolnak egymáshoz, kívánság szerint más italokkal is készülünk. Színvonalas saját konyhánkban bármit megalkotunk, amit Ön szeretne. Helyi, hagyományos ízek, nemzetközi finomságok és modern fogások készülnek, díjazott Csanádi borokkal kiegészítve.

Ültetett rendezvényeinken 200, állófogadáson 300 fő is kényelmesen elfér! Kisebb, maximum 80 fős vendégsereg számára a Korona Vendégház az ideális választás. Nálunk nincsen lehetetlen, garantáltan a legjobb ajánlatokkal Várjuk Önöket!

 

Szállás: 

Kecel határában élvezze az alföld háborítatlan békéjét, sétáljon egy nagyot a szőlősbirtok semmivel nem összetéveszthető környezetében. Kóstolja meg díjazott borainkat, és engedje át magát a vidéki romantika hangulatának!

Korona Vendégházunkban  8 db. 2 fős szobája mellett a rendezvényterem is a vendégek rendelkezésére áll,
vagy vegyék igénybe a Csanádi Szőlőbirtok prémium vendégházát, ahol 10-12 vendég kényelmét tudjuk biztosítani!

0

Szőlőtőke

0

Palack(ok)

0

Hektár szőlő

Borkedvelő vagy?


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le izgalmas aktualitásainkról, akcióinkról!

Név

Email cím

A Csanádi Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesital fogyasztást 18 év alatt nem ajánljuk!
Kérlek erősítsd meg életkorod!
ELMÚLTAM 18 ÉVES.