Bort ajándékba?


5+1/2 tipp arról, hogy milyen alkalomra milyen bort válasszunk ajándékba.

1. Ajándék barátnak – Mivel tudományosan bizonyított tény, hogy a férfiaknak alacsonyabb fokú az ízlelőbimbóik érzékenysége, azért ők jobban kedvelik a SZÁRAZ botokat. Így biztosan jól választunk egy száraz fehérborral, mint a Csanádi Irsai Olivér!

2. Ajándék fontos partnernek, ügyfélnek – Ha nem tudjuk az ajándékozott ízlését, akkor érdemes biztosra menni. Egy klasszikus száraz borral, mint a SAUVIGNON BLANC nem lőhetsz mellé!

3. Ajándék kollégának – Legyen szó női vagy férfi munkatársról, bármikor jó ajándék lehet egy minőségi csokoládé, ha pedig inkább bort választanánk, egy palack Csanádi Chardonnay-val sem fogunk hibázni.

4. Ajándékbor buliba – Ha házibuliba megyünk, vagy csak éppen egy kis koccintásra, mielőtt a nyakunkba vennénk a várost, érdemes olyan palackkal érkeznünk, amely már üzemi hőmérsékleten van. Ilyen esetekre remek választás egy kellemes rozé, csak egy pikánsabb Cserszegi Fűszeres.

5. Ajándékbor vacsorára – Ha nem tudjuk pontosan a menüt, érdemes olyan bort választanunk, amely jolly jokerként sok finomsághoz passzol majd. Más támpont hiányában induljunk ki saját ízlésünkből: ha a fehéreket kedveljük, legjobb választás egy könnyed fehér bor, de a rozé, mint a Csanádi KADARKA itt is megállja a helyét.

+ 1. A TUTI megoldás: Milyen bort válassz, ha a fentiek egyike sem igaz, de nem szeretnél valahova üres kézzel érkezni? Mi ilyenkor tutira megyünk, és a hosszúkás ajándékzacskóba egy Csanádi Irsai Olivér kap helyet. Remek párosítás hozzá egy kis kerek fémdobozos sós mogyoró, ami pont elfér még a bor mellett!

 

0

Szőlőtőke

0

Palack(ok)

0

Hektár szőlő

Borkedvelő vagy?


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le izgalmas aktualitásainkról, akcióinkról!

Név

Email cím

A Csanádi Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesital fogyasztást 18 év alatt nem ajánljuk!
Kérlek erősítsd meg életkorod!
ELMÚLTAM 18 ÉVES.