Csapatépítő


Jó hangulat, tökéletes helyszín, nagy terek, kényelmes szállás, finom borok, remek lehetőségek. Mi kell több egy jó csapat összekovácsolásához?


Tökéletes helyszínt keres egy kisebb céges partyhoz, rendezvényhez, csapatépítéshez? Mit szólnának a kollégák egy borkóstolós bulihoz egy gyönyörű helyen, távol a várostól, ahol senki nem zavarja a szórakozást? Ahol a megfáradt csapat egy igazán igényes környezetben pihenhetné ki az este fáradalmait?

A Birtok vendégházunk 10-12 fős társaságoknak tökéletes megoldás kínál! Modern és letisztult belső tereket ellensúlyozza a szőlőtőkék idilli ölelése, és a borospincék semmivel sem összetéveszthető hangulata.

Császártöltés határában, a Birtok Vendégház 5 szobájában összesen 10-12 fő szállhat meg. Vendégházunk minden kényelmi funkcióval ellátott. Jól felszerelt konyhával (hűtő, sütő, kávéfőző, stb.), étkezővel, tágas TV-s nappalival, és fürdőszobás hálókkal várjuk az ide látogatókat. Zárt parkoló szolgálja a vendégeink kényelmét. A ház egyben bérelhető. A közös nappalit, étkezőt és konyhát bárki használhatja. A tágas nappaliban borkóstolók megtartására is van lehetőség, hogy felejthetetlenné tegyük az Önök együtt töltött idejét!

Hatalmas birtokunk rengetek ötlet megvalósítására alkalmas. Lehetőség van állatsimogatásra, háztáji teendők megismerésére. De a rendelkezésre álló óriási belső és külső terek kihasználásának csak a képzelet szabhat határt!

 

0

Szőlőtőke

0

Palack(ok)

0

Hektár szőlő

Borkedvelő vagy?


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le izgalmas aktualitásainkról, akcióinkról!

Név

Email cím

A Csanádi Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesital fogyasztást 18 év alatt nem ajánljuk!
Kérlek erősítsd meg életkorod!
ELMÚLTAM 18 ÉVES.