Korona Panzió


Korona Panzió

 6237 Kecel, Vasút u. 58.
7 000 / szoba / 2fő (Reggelivel)

A Korona Panzió tökéletes választás, ha Ön egy nagy térrel rendelkező rendezvénytermet keres, ahol a vendégeknek pihenésre vagy átöltözésre is szeretne jól felszerelt szobát biztosítani.

Itt minden egy helyen van, ami fontos: 80 fős rendezvényterem, amiben bármilyen ünnepi hangulat biztosítható. Esküvőknek, báloknak, céges rendezvényeknek ideális választás, hiszen kérésre teljes körű cateringet biztosítunk, házias fogásainkat még évek múlva is emlegetik a vendégek. Boraink és ételeink remekül passzolnak egymáshoz, de kívánság szerint más italokkal is készülünk. Színvonalas saját konyhánkban bármit elkészítünk: helyi, hagyományos ízeket, nemzetközi finomságokat és modern fogásokat egyaránt. Díjazott borainkkal egészítjük ki a menüt.

Korona Panzióban 8 db. 2 fős szobában 16 vendéget tudunk elszállásolni. Minden szobában külön zuhanyzós fördőszoba található. Panzió területén a gyerekek óriás parkosított kertben futkározhatnak. Vendégeink részére ingyenes wifit, és parkolási lehetőséget biztosítunk.


Szállás árak:

1 fő részére reggelivel 5.000 Ft/szoba
2 fő részére reggelivel 7.000 Ft/szoba

0

Szőlőtőke

0

Palack(ok)

0

Hektár szőlő

Borkedvelő vagy?


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le izgalmas aktualitásainkról, akcióinkról!

Név

Email cím

A Csanádi Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesital fogyasztást 18 év alatt nem ajánljuk!
Kérlek erősítsd meg életkorod!
ELMÚLTAM 18 ÉVES.