A boldogító igen kimondása egy pár életének meghatározó eseménye. Az esküvő előkészítése komoly feladat, aminek egyik döntő tényezője a helyszín kiválasztása. A legfontosabbnak azt tartjuk, hogy egy esküvő ne csak örökre emlékezetes, de gondtalan is legyen.
Az esküvő szépsége a részletekben lakozik, így erre mi is kiemelten figyelünk. Teljes körű vendéglátást biztosítunk, házias fogásainkat még évek múlva is emlegetik a vendégek. Boraink és ételeink remekül passzolnak egymáshoz, de kívánság szerint más italokkal is készülünk. Színvonalas saját konyhánkban bármit elkészítünk: helyi, hagyományos ízek, nemzetközi finomságok és modern fogásokat egyaránt. Díjazott borainkkal egészítjük ki a menüt. Ezért érdemes a bennünket választani a nagy napra:
- Felejthetetlen, romantikus környezetben, kerti eskető pavilonunkban anyakönyvezetővel mondható ki a varázslatos „igen”.
- Parkunk tökéletes helyszínt szolgáltat az esküvői fotóknak.
- Rendezvénytermünk akár 300 fős állófogadásra, vagy 200 fős ültetett esküvőre alkalmas.
- Tágas térben bármilyen dekorációs ötlet megvalósítható, az asztalok U alakban, sorban, vagy szigetesen is elrendezhetőek.
- Menüsorunkban az ételek tökéletes összhangban vannak. Színvonalas saját konyhánkban bármit elkészítünk.
- Teljes körű vendéglátást biztosítunk, és maximálisan rugalmasak vagyunk bármilyen megoldásra.
- Borospincénk díjnyertes választéka az italválasztékban.
- A távolról érkező vendégeknek szállást tudunk biztosítani.
- Több évtizedes vendéglátói multtal rendelkezünk, ebből évek óta kizárólag esküvők rendezésével foglalkozunk. Ez a garanciánk.
- Ebből adódóan nincs olyan kérés, kívánság amibe ne tudnánk segítséget nyújtani.
„Életem legcsodálatosabb napja volt! Minden pontosan úgy történt, ahogy elterveztük. A vacsora pedig olyan finom volt, hogy mai napig megemlegetik a rokonok! Köszönöm!” (Évi - egyik menyasszonyunk)
Az hamísítatlan, igazi esküvői vendéglátás menüsora nálunk így néz ki:
Vendégek fogadása hidegtállal: kaszinótojás, sonkatekercs, húsgombóc, klubszendvics, pogácsa, sült csirkefalatkák, kevert és majonézes saláták.
Hagyományos lagzi menüsor: - újházi tyúkhúsleves - keceli hagyományok szerint, - tyúkhús paradicsommártással, - birka/marha vagy kakaspörkölt, - sültes tál gazdagon, vegyes körettel (töltött hús, gordon blue, vendégváró szelet, rántott gomba, rántott sajt, rántott szelet, natúr hús, oldalas, cigánypecsenye)vegyes salátával.
Éjfélkor virsli, és töltött káposzta.
A nagy nap egyik fénypontja: az esküvői torta, amit az édesszájúak kedvéért aprósütemények és rétes kísér.