Esküvő


Tökéletes esküvői helyszínt keres? Ahol gyönyörű környezetben egyedi hangulat mellett láthatja vendégül szeretteit az Önök nagy napján? A Korona Rendezvényház akár 300 fős vendégseregnek kínál felejthetetlen élményeket!

A boldogító igen kimondása egy pár életének meghatározó eseménye. Az esküvő előkészítése komoly feladat, aminek egyik döntő tényezője a helyszín kiválasztása. A legfontosabbnak azt tartjuk, hogy egy esküvő ne csak örökre emlékezetes, de gondtalan is legyen.

Az esküvő szépsége a részletekben lakozik, így erre mi is kiemelten figyelünk. Teljes körű vendéglátást biztosítunk, házias fogásainkat még évek múlva is emlegetik a vendégek. Boraink és ételeink remekül passzolnak egymáshoz, de kívánság szerint más italokkal is készülünk. Színvonalas saját konyhánkban bármit elkészítünk: helyi, hagyományos ízek, nemzetközi finomságok és modern fogásokat egyaránt. Díjazott borainkkal egészítjük ki a menüt. Ezért érdemes a bennünket választani a nagy napra:

-      Felejthetetlen, romantikus környezetben, kerti eskető pavilonunkban anyakönyvezetővel mondható ki a varázslatos „igen”.
-      Parkunk tökéletes helyszínt szolgáltat az esküvői fotóknak.
-      Rendezvénytermünk akár 300 fős állófogadásra, vagy 200 fős ültetett esküvőre alkalmas.
-      Tágas térben bármilyen dekorációs ötlet megvalósítható, az asztalok U alakban, sorban, vagy szigetesen is elrendezhetőek.
-      Menüsorunkban az ételek tökéletes összhangban vannak. Színvonalas saját konyhánkban bármit elkészítünk.
-      Teljes körű vendéglátást biztosítunk, és maximálisan rugalmasak vagyunk bármilyen megoldásra.
-      Borospincénk díjnyertes választéka az italválasztékban.
-      A távolról érkező vendégeknek szállást tudunk biztosítani.
-      Több évtizedes vendéglátói multtal rendelkezünk, ebből évek óta kizárólag esküvők rendezésével foglalkozunk. Ez a garanciánk.
-      Ebből adódóan nincs olyan kérés, kívánság amibe ne tudnánk segítséget nyújtani. 


„Életem legcsodálatosabb napja volt! Minden pontosan úgy történt, ahogy elterveztük. A vacsora pedig olyan finom volt, hogy mai napig megemlegetik a rokonok! Köszönöm!” (Évi - egyik menyasszonyunk)

Az hamísítatlan, igazi esküvői vendéglátás menüsora nálunk így néz ki:

Vendégek fogadása hidegtállal: kaszinótojás, sonkatekercs, húsgombóc, klubszendvics, pogácsa, sült csirkefalatkák, kevert és majonézes saláták.

Hagyományos lagzi menüsor: - újházi tyúkhúsleves - keceli hagyományok szerint, - tyúkhús paradicsommártással, - birka/marha vagy kakaspörkölt, - sültes tál gazdagon, vegyes körettel (töltött hús, gordon blue, vendégváró szelet, rántott gomba, rántott sajt, rántott szelet, natúr hús, oldalas, cigánypecsenye)vegyes salátával. 
Éjfélkor virsli, és töltött káposzta.

A nagy nap egyik fénypontja: az esküvői torta, amit az édesszájúak kedvéért aprósütemények és rétes kísér.

esküvő vendégház rendezvény

0

Szőlőtőke

0

Palack(ok)

0

Hektár szőlő

Borkedvelő vagy?


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le izgalmas aktualitásainkról, akcióinkról!

Név

Email cím

A Csanádi Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Szeszesital fogyasztást 18 év alatt nem ajánljuk!
Kérlek erősítsd meg életkorod!
ELMÚLTAM 18 ÉVES.